Ring til os 40 63 81 64

Et lokalt forankret murerfirma

Bartho Byg er stiftet af Rasmus Bartholomæussen, der er uddannet murer og har mange års erfaring inden for branchen.

Vi kommer selv fra lokalområdet, og vores kundekartotek består af typisk af borgere fra Hobro og omegn, der har fået os anbefalet af venner, naboer og kollegaer. Vi er afhængige af vores gode rygte, og det er samtidig også din garanti for et godt udført stykke arbejde hver gang. Vores kunder er ikke bare kunder, men også dem, vi deler by med.

 

Individuelle løsninger

Fordi vi lægger så meget vægt på den gode og personlige service, betyder det også, at vi prioriterer individuelt udarbejdede løsninger.

Vi tilpasser hver enkelt mureropgave, så den passer til det, du efterspørger. Uanset om der er tale om reparationer af en enkelt mursten eller en støbning af et fundament til et helt nyt hus, så kan Bartho Byg hjælpe dig.

 

Kontakt os

De mange års erfaring i byggebranchen betyder, at vi helt sikkert kan hjælpe dig med din næste mureropgave. Vi hjælper ikke kun private og virksomheder i Hobro, men også resten af de nærliggende områder.

Kontakt os i dag for en løs snak eller for at få et uforpligtende tilbud på din næste byggeopgave. Ring på telefon 40 63 81 64.

Få et uforpligtende tilbud